Miksi nuoret haluavat julkkiksiksi? En tiedä. Varmaan Amerikan malliin, jossa on ns. turhia julkkiksia, jostka elävät elämäänsä kännäten, shopaten, bilettäen ja muuten vaan sekoillen. He eivät tee töitä, vaan elävät rikkaan sukunsa siivellä. Tästä hyvänä esimerkkinä Paris Hilton.

Suomessa ei eletä ammattinimikkeellä julkkis. Suomen turhat julkkikset elävät viikkolehtien sivuilla viikon tai kaksi, harvoin pidempään, jos ei lasketa politikkojen ex-rakkaita ja salarakkaita, jotka tilittävät lehtiin ja kirjoihin katkerina elämästään politikon kanssa.

Lopulta he palaavat vanhojen BB-tähtien tavalla vanhaan työhönsä kaupan kassalle tai milloin mihinkin. Paperitähdet eivät kestä pitkään, edes laukomalla idioottimaisia mielipiteitä.

Laulajat ovat ainoita, jotka pysyvät Suomessa pinnalla. Esimerkiksi jotkin Idols-tähdet pysyvät muistissa. Kuten yksi Suomen euroviisuehdokkaista, Hanna Pakarinen, joka oli ensimmäisen Idols-kauden voittaja. Tosin Tango-kuninkaalliset alkavat painua unholaan, heitä on jo liikaa. Politikot ovat myös kuuma puheenaihe.

Ulkomailla on kestojulkkiksia, jotka vain ovat, mutta silti he pysyvät otsikoissa, vaikkapa ostamalla uuden vaatekappaleen. Esimerkiksi englantilaiset Beckhamit ovat tälläisiä. V

Minustako julkkis? Ehei. En halua kutsua ihmisiä yksityiselämääni, elämäni on minun omaisuuttani, en halua löytää kuvaani ja nimeäni viikkolahden kannesta.

Minun paikkani on kameran takana, vaikka mitäänsanomattoman massan joukossa.

Julkisuuden hinta on kova. Kaikki virheesi, joita teit menneisyydessäsi kaivetaan esiin, nekin joita häpeät ja ne, jotka haluat unohtaa.

Rakkaasi voivat käyttää julkisuuttasi hyväkseen. Katkera exäsi voi myydä tarinasi.

Julkisuuden ihmisillä on yhtä paljon ongelmia kuin meillä taviksilla. Useat julkisuuden ihmiset ovat yksinäisiä ja peittelevät sitä.

En toivo sitä kenellekkään, en myöskään itselleni.